Mijn Visie

Wie ben ik?

Image

Ik ben Wies Severins

Ik ben getrouwd en moeder van een dochter. Ik werk als energetisch natuurgeneeskundig therapeut en ben verder geschoold in Massages, Bloesemtherapie, Ankh therapie, Belevings therapie en in Inca-sjamanisme om naast de nodige kennis en technieken ook de KRACHT VAN HET HART TE GEBRUIKEN.

Universele kwaliteiten die ons zeer de moeite waard vinden, zoals liefde, bescherming voelen, gezien en gehoord worden, troost en bestaansrecht.

Wat doe ik?

Ik geef mensen inzicht in het ontstaan van het web van emoties waar vele van ons zich in bevinden en waarom het soms zo moeilijk is om je zelf te zijn en je vrij te voelen.

Ik zal je helpen en inspireren wanneer jij je wegen zoekt om een veilig thuis te vinden in je zelf en een vrij gevoel in je eigen innerlijke wereld.

Het belicht hoe jij je getroost, beschermt en veilig kunt gaan voelen in je eigen innerlijke wereld en je ervaart hierbij de genezende kracht van je eigen innerlijke wereld. Wie een instrument voor genezing wil worden van zichzelf zal in zich zelf de oeroude navelstreng naar de goddelijke bron terug moeten vinden.

Wat is mijn passie?

Om samen met jou een innerlijke reis te beginnen die zeer de moeite waard is om jou dichter bij jezelf te brengen. Ik verbind me met het domein van de energie die achter en door de tastbare werkelijkheid aanwezig is.