Het sjamanistische pad

Familieboom reinigen

Een familieboom kan altijd gereinigd worden, zowel van families die in harmonie leven als van familie die uit balans zijn.

Een gezin of familie kan een moeilijke periode doormaken of doorgemaakt hebben door ziekte overlijden of lichamelijke klachten En of je het nu leuk vind of niet wij zijn met z’n alle verbonden met onze voorouders.

Soms ligt de oorzaak van het huidige probleem in een vorige generatie Wanneer er geen oplossing komt word die steeds in generaties doorgegeven,waarbij het probleem in intensiteit toeneemt Het voelt alsof je een rugzak van iemand anders draagt,of ze aan de achter zijde hard aan je trekken Het zijn energetische belemmerende koorden.

Vaak onbegrepen familie patronen Je gaat het hart van de familieboom lezen Een innerlijke beeldentaal die het hart spreekt wordt aan je uitgelegd Emotionele littekens van jou en jeugd ervaringen worden uitgelegd en waar mogelijk uitgediept.

Je gaat iedereen energetisch bevrijden van de last en de last teruggeven in de lijn waar hij thuis hoort.

Zuiveringsritueel met drum en klankschaal Aan het eind iets positiefs neerzetten voor de familie en jezelf.

Voelbaar; Een beter contact met je lichaam en je ziel Herstel en verbondenheid in het leven Meer inzicht in jezelf en in je familie waarin je geboren bent.