Het sjamanistische pad

Soul Retrieval

Bij Soul retrieval maken we samen contact me je verloren energie,dit gebeurd door weer contact te maken met je verdwenen kwaliteit Door allerlei oorzaken kan iemand een stuk van de zielenenergie verliezen Door een ongeluk door trauma ,in vorige levens, door schokkende gebeurtenissen.

Vreemde gevoelens die niet verklaarbaar zijn:.

Ik voel me niet thuis in de familie waar ik geboren ben Je niet compleet voelen Je altijd anders en alleen voelen. Iets missen Je niet compleet voelen Steeds maar zoeken naar iets?.

In een innerlijke reis gaat het erom om het afgescheiden deel van de ziel terug te halen en heling voor jezelf te ontvangen. Voordelen Vermoeidheid verdwijnt Inzichten in het leven en in vorige levens Slachtofferschap word losgelaten Innerlijke kracht terug Liefde ervaren.

Voor jou begint een proces van inbrengen van de verloren energie een teruggevonden stuk van jezelf.

Je kwaliteit die op de achtergrond raakte in je leven ga je inzetten om een krachtig en vrij mens te zijn Na de reis om de oorspronkelijke wond te vinden waardoor je je zielsdeel kwijtraakte ,zul je de essentie en de energie van dat zielsdeel terug kunnen geven aan het verwonde chakra.

Ik neem je mee op reis.

Reistijd is onbekend Behandeling 2 uur en langer.

Prijs per sessie €85,00