Reflexologie

Oorreflexologie

Bij de oorreflex behandeling is het vasthouden van een punt belangrijk in het herstellende vermogen van het gebied.

Het accent van de tijd zorgt voor de doorbloeding van het te behandelen gebied Deze behandeling geeft een therapeutisch effect.

Door de rust in de behandeling geeft dit een uitermate ontspannen effect Bij een oorreflex massage wordt er door een knedend effect op het oor een stimulatie naar de hersenen gegeven, waardoor men juist actief word. Bij vermoeidheid is oorreflex massage aan te bevelen.

De oorschelp heeft een oppervlakte van ongeveer 20 vierkante centimeter Hier liggen ongeveer 300 acupunctuurpunten. Ieder orgaan heeft een verbinding met een of meerder punten .Deze regel geld ook voor de reflex punten .Deze punten liggen zo dicht bij elkaar dat tijdens de oorreflex behandeling er meerdere punten gelijk behandeld worden De reflexzone behandeling werkt altijd harmoniserend.

Het zelfwerkzaamheid vermogen van ieder orgaan ,zelfs van iedere cel word geactiveerd Het directe effect van de oorreflex is :Betere doorbloeding en Ontspanning.

Ik behandel de 7 chakra’s via de oren In alle levende wezens stroomt kosmisch bewustzijn.In de chakra’s word dit omgezet in energie en matierie Op de oren vinden we ook de chakra punten Er zijn 7 hoofdchakra’s:
Basischakra –Heiligbeen- Navelcentrum- Hart -Keel- Voorhoofd- Kruinchakra.

Door de chakra punten te gebruiken krijg je een buitengewone krachtige ondersteuning voor de behandeling van allerlei ziekten.