Het sjamanistische pad

Innerlijk reizen

Voor wie
Voor iedereen die een nieuwe start wil maken
Voor iedereen die het verleden niet kan loslaten
Voor iedereen die zich burn out voelt
Voor iedereen die zich altijd weg cijfert en zich zelf nog nooit gezien heeft
Voor iedereen die in een herstelstel periode na ziekte is en wil onderzoeken waarom?
Voor iedereen die rouwt en of vastgelopen is in zijn leven?

Deze rij kun je aanvullen met jou eigen thema waar jij aan wilt werken.

Ieder mens loopt in zijn leven kwetsuren op die niet altijd de aandacht krijgen in het moment nodig zijn De onverwerkte ervaringen gaan opgestapeld in je lichaam zitten en vormen een web van emoties waar vele van ons zich bevinden en waarin het soms moeilijk is zich zelf te zijn.

Innerlijk reizen kan je helpen en inspireren wanneer je wegen zoekt om –in een steeds onveiligere wereld –een veilig thuis te vinden in jezelf.

Het lichaam bevat veel informatie ,gevoelens en conclusies die onderhuids( letterlijk) oftewel onbewust ons leven bepalen Het is vnl in onze jeugd dat wij geprogrammeerd zijn Het zit in iedere cel van ons lichaam, in onze weefsels en in onze spieren.

Organen bezitten bewustzijn en herinneringsvermogen Je zou kunnen zeggen dat er in de meesten van ons nog een kind (kinderlijk bewustzijn) leeft dat ooit conclusies heeft getrokken uit bepaalde ervaringen en daar nog naar leeft of aan vast zit De gevoelens van toen zijn moeilijk te verwoorden , deze hadden een grote impact De taal van het heel jonge kind is het gevoel.